Meer impact met een trainingsacteur!

Haal meer uit trainingen en coachingstrajecten met een acteur

Wil je nog meer rendement van een training of een coachingssessie? In veel gevallen schakelt Boeiend acteurs in. 'Levend oefenmateriaal’ voegt een extra dimensie toe. Droge stof komt tot leven en kan direct in de praktijk worden gebracht. Deelnemers zijn een ervaring rijker en pikken theorie en vaardigheden eerder op.
Boeiend maakt uitsluitend gebruik van senior trainingsacteurs, vaak nog met een specialisatie. Acteurs die begrijpen dat het voor een deelnemer 'spannend' kan zijn, deze manier van oefenen. Onze acteurs zijn zich ervan bewust dat training alleen kan gedijen in een veilig klimaat. Daarom investeren ze als eerste in die optimale wisselwerking met jou. En passen de training aan jouw tempo en behoefte aan. 

Liever je eigen sparringpartner?

Heb je wel eens geoefend met een trainingsacteur en is het goed bevallen? Wil je er graag een vervolg aan geven, maar dan niet als onderdeel van een training? Gewoon, een uurtje sparren? Of hebben jij en je collega’s behoefte aan een gedragsdeskundige voor een dag? Ga aan de slag met de OefenCoach!.
Een coach en acteur in één persoon die samen met jou de diepte induikt. Je eigen privé-sparringpartner!