Communicatie

Communicatie is maatwerk

Communicatie is boeiend. Iedereen communiceert. Altijd en overal. Met of zonder woorden. Zonder communicatie staat alles stil. Maar ook al communiceert iedereen: goed communiceren is een vak. Door goede communicatie kun je anderen eerder overtuigen. Boeiend is thuis in het hele spectrum van communicatietrainingen. Veel belangrijker nog is dat we altijd goed kijken naar de vraag.

Prima, een feedbacktraining – maar wat is het rendement als medewerkers het werkklimaat niet als veilig ervaren? En wat heeft een POP-training voor zin als er geen ruimte is voor ontwikkeling? Standaard-trainingen zijn voor standaard-organisaties. Maar jouw bedrijf is anders. En daarom zoeken we bij Boeiend naar een training die bij jouw past. Eén die is toegesneden op jouw vraag. En niet die van een willekeurig bedrijf.

Boeiend en communicatie

Wat kunnen wij hierin voor jou en je organisatie betekenen? Heel eenvoudig: je ondersteunen op elk moment dat communicatie het verschil kan maken in je bedrijf. Bijvoorbeeld bij presentaties of bij beoordelingsgesprekken. Maar ook op veel andere momenten. Het voordeel van een training van Boeiend is dat de kennis en de vaardigheden die je opdoet niet alleen maar voor die ene situatie toepasbaar zijn. Door de prikkelende aanpak ga je de mechanismen achter succesvolle communicatie eerder herkennen. Of je gemakkelijker uiten in andere situaties. Of met flair de confrontatie aan op onverwachte momenten.

Daarvoor zetten we uiteenlopende middelen in. Van verrassende trainers tot Coaching on the Job en het inhuren van een OefenCoach!. Maar altijd met een scherpe focus op de integratie van de training in jouw bedrijfsproces. Zodat de training in de praktijk effect oplevert. En niet alleen maar in de euforie op de trainingsmiddag.

Welke communicatie trainingen kun je volgen?
 
Jouw vraag bepaalt ons type training. Om het je gemakkelijk te maken hanteren we wel een aantal trainingen voor 'vaste' momenten. Maar de kans is groot dat jij en wij concluderen dat het voor jouw net even anders moet. Daarom bieden we je ook trainingen die je zelf kunt bepalen.
  • Feedbacktraining
  • Functioneringsgesprekken
  • Beoordelingsgesprekken
  • POP-gesprekken
  • Boeiend presenteren