Klantgerichtheid = Klantbeleving

Excellente klantbeleving

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ondernemingen gelooft dat de klantbeleving excellent is. Enig idee hoeveel klanten die 'excellente klantbeleving' bevestigen? Schrik niet: 8%...
 
Conclusie: de kans is groot dat er voor jouw bedrijf nog een wereld te winnen is op het gebied van klantbeleving. De theorie ken je. Een positieve en boeiende klantervaring beïnvloedt het klantcontact in kwantiteit en in kwaliteit. Een tevreden klant is een ambassadeur van je bedrijf. Een ambassadeur die geloofwaardiger en voordeliger is in te zetten om nieuwe klanten te werven dan welke marketingcampagne ook. Tevreden klanten kopen meer, vanwege het 'guneffect'. Die klant is ook nog eens sneller geïnteresseerd in nieuwe producten.
Maar dan de praktijk. Maar hoe doet je dat? Hoe zorg je ervoor dat klanten fans worden?
 
In dat ene woord 'klantbeleving' komt veel samen: klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, klantbehoud en klantloyaliteit. Daarom biedt Boeiend een allesomvattende training aan die zich toespitst op jouw klanten en hun beleving.

Een klant als klant?

Deze training is voor iedereen die zich wil ontwikkelen in boeiend en bindend klantcontact.
 
Inhoud:
  • We gaan kijken naar je kennis en kunde. Welke vaardigheden en technieken bezit je al en welke kunnen er nog bij?
  • We kijken naar je rol als verkoper. Hoe zie jij jouw rol en welk effect heeft dit op de klant? We nemen je visie en overtuigingen onder de loep.
  • We kijken naar de klant. Wie is je klant en waar wordt hij blij van? Wat wil je klant en waarom moet hij dan bij jou komen?
  • En als laatste kijken we naar de interactie tussen jou en de klant. Hoe reageer je op de klant? En je klant op jou?