Innovatief en scherp maatwerk

Een unieke training

“Zo, de flipover eruit, de theoriemodellen aan de kant. We gaan beginnen!”   
Misschien een ongebruikelijk begin van een gemiddelde training. Maar dan weet je meteen maar dat we het bij training- en coachingsbureau Boeiend net even anders doen. Misschien hebben we die flipover helemaal niet nodig. En theoretische modellen zijn prachtig, maar we gaan liever uit van jouw situatie. Het wordt tijd voor vernieuwing en verfrissing in trainingen. Hoe helder wil je onze visie op trainingen hebben?

Hoezo innovatief en scherp maatwerk?

Wij van Boeiend geloven dat iedereen uniek en boeiend is. Daarom vraagt elke leer- en ontwikkelingsvraag ook een unieke, 'Boeiende' benadering. Die benadering is gericht is op iedere persoon afzonderlijk. Vergelijk het als individueel onderwijs, maar dan in een groep. Want ook al zit je met je collega’s op dezelfde training, je leert anders, je denkt anders, je bekijkt de zaken anders dan je collega’s dat doen.
De trainingen van Boeiend prikkelen om oude ideeën los te laten, om nieuwe vaardigheden en werkwijzen te ontdekken en om op een frisse, innovatieve manier je professionele deskundigheid te vergroten. Hoe Boeiend wil je het hebben?